Ohje

Ceepos-mobiilimaksaminen

Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksella kaupungin henkilökunta voi maksaa ostoksen Kaivopuiston päiväkodissa, Pohjoiskehän koulussa, Raumanmeren peruskoulussa ja Rauman Lyseon lukiossa, joissa on henkilökunnalle lounasta, välipalaa tai aamupalaa myynnissä.

Maksuttoman Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen voi ladata Android-laitteille Google Play Storesta ja iOS-laitteille Apple Storesta. Sovellus vaatii rekisteröitymisen sähköpostiosoitteella. Rekisteröitymisvaiheessa määritellään oma salasana sekä nelinumeroinen PIN-koodi, joka kannattaa ottaa talteen tulevia rahanlatauksia varten. Palveluntarjoajan tunnus rekisteröitymisen jälkeen on Rauma.

Rekisteröitymisen jälkeen mobiilisovellukseen voi käydä lataamassa rahasaldoa Rauman kaupungin verkkokaupasta https://verkkokauppa.rauma.fi . Verkkokauppa toimii perinteisen verkkomaksamisen tavoin eli ostos maksetaan verkkopankkitunnuksilla tilauksen yhteydessä. Ostettu rahasaldo on heti käytettävissä.

Tämän jälkeen Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksesta voi ostaa rahasaldolla valitun tuotteen. Ostoksen jälkeen älypuhelimen näytölle avautuu kuitti, joka näytetään kassalla keittiöhenkilökunnalle.

Ladattua rahasaldoa ei palauteta vaan sen voi käyttää missä tahansa Ceepos-mobiilimaksamisen mahdollistavassa kassapisteessä.

Tutustu tarkemmin ohjeeseen tästä.