Ohje

Ceepos-mobiilimaksaminen

Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksella kaupungin henkilökunta voi maksaa ostoksen kaikissa Rauman kaupungin koulujen ja päiväkotien palvelukeittiössä, joissa on henkilökunnalle lounasta, välipalaa tai aamupalaa myynnissä.

Maksuttoman Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen voi ladata Android-laitteille Google Play Storesta ja iOS-laitteille Apple Storesta. Sovellus vaatii rekisteröitymisen sähköpostiosoitteella. Rekisteröitymisvaiheessa määritellään oma salasana sekä nelinumeroinen PIN-koodi, joka kannattaa ottaa talteen tulevia rahanlatauksia varten. Palveluntarjoajan tunnus rekisteröitymisen jälkeen on Rauma.

Rekisteröitymisen jälkeen mobiilisovellukseen voi käydä lataamassa rahasaldoa Rauman kaupungin verkkokaupasta https://verkkokauppa.rauma.fi. Verkkokauppa toimii perinteisen verkkomaksamisen tavoin eli ostos maksetaan verkkopankkitunnuksilla tilauksen yhteydessä. Ostettu rahasaldo on heti käytettävissä.

Tämän jälkeen Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksesta voi ostaa rahasaldolla valitun tuotteen. Sovellukseen voi laittaa myös pankkikorttitiedot, jonka jälkeen sovelluksessa voi maksaa joko pankkikortilla tai ladatulla saldolla. Ostoksen jälkeen älypuhelimen näytölle avautuu kuitti, joka näytetään kassalla keittiöhenkilökunnalle.

Ladattua rahasaldoa ei palauteta vaan sen voi käyttää missä tahansa Ceepos-mobiilimaksamisen mahdollistavassa kassapisteessä.

Tutustu tarkemmin ohjeeseen tästä.