Olet täällä

Kuvassa on värjättyjä lankoja.

Aika: 14.00–16.00

Paikka: Tammela, Eteläpitkäkatu 17

Työpajassa tutustutaan villalankojen purkkivärjäykseen luonnosta saatavilla kasveilla ja biojätteillä. Työpajassa käydään läpi kasvivärjäyksen perusteita ja värivaihtoehtoja, sekä avataan valmiita väripurkkeja. Jokainen osallistuja rakentaa oman värjäyspurkin ja he saavat kattavat ohjeet jatkotoimenpiteisiin.

Työpajaan tarvitset mukaan oman kannellisen ja ilmatiiviin lasipurkin sekä valkoista villalankaa. Lasipurkin tulisi olla sen verran iso, että tarvittava lankamäärä mahtuu siihen. Hyviä valkoisia villalankoja ovat esimerkiksi Novitan 7-veljestä- tai Nalle-lanka, villalankoja voi myös ostaa paikan päältä käteisellä. Tarkemmat osallistumisohjeet ja työpajan tarvikelista lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse tapahtumaviikolla. 

Ennakkoilmoittautuminen alkaa 1.6. Paikkoja on rajoitetusti.

Muistathan viedä varauksen loppuun asti ostoskorista aina kassalle saakka (tilaisuus on maksuton) ja täyttää yhteystietosi. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisestasi, joka toimii pääsylippuna. Tulosta kuitti mukaan tai näytä se mobiililaitteestasi. 

Varasto: 
15